Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα VR games για να δοκιμάσετε στο PlayStation Arena

*
Το PlayStation Arena στο Golden Hall είναι από τα πλέον επιτυχημένα projects της ελληνικής ομάδας του PlayStation και η Sony μας ενημέρωσε για κάποιες ενδιαφέρουσες αλλαγές. Όσοι, λοιπόν, βρεθούν στον 2ο όροφο του γνωστού εμπορικού κέντρου θα μπορέσουν να δοκιμάσουν πρώτοι το Farpoint μαζί με το PS VR Aim Controller, το StarBlood Arena και το Cocos Shark Island. To Farpoint αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαϊου και είναι ένα first person shooter που παντρεύει το συγκεκριμένο είδος δράσης με την εικονική πραγματικότητα και προσφέρεται για απόλαυση με το PS VR Aim Controller.



Αν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε τα games, δεν έχετε παρά να κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα συμμετοχής επιλέγοντας την ώρα και την ημέρα που σας βολεύει. Τα νέα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για 4 συνεχόμενα Σαββατοκύριακα από τις 28/04 κι έπειτα (δηλαδή 28-29/04, 05-06/05, 12-13/05 και 19-20/05). Τις Παρασκευές, τα PS VR demo units είναι διαθέσιμα από τις 17.00 έως και τις 21.00, ενώ τα Σάββατα από τις 11.00 έως τις 15.00. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*